Giriş Yapın
 
    
Şifremi Unuttum? Kullanıcı   |   Register
Kaydolun

Hakkımızda

 

 

 

 

Tapdi Buca Tıp Merkezi'nin sağlık hizmetlerinin ISO 9001 – 2008 kalite standartlarına uygun    olarak her yıl daha fazla kişiye ulaşmayı hedefleyen vizyonuyla, şimdi de Özel Tınaztepe Hastanesi ile halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

Hastanemiz, bölgemizin nüfus, sosyo kültürel dağılım, kolay ulaşım, otopark ve kolay  büyüyebilme imkanları göz önüne alınarak, Buca bölgesinde 2500m2 arazi üzerine 9 katlı, 102 yatak kapasiteli olarak kurulmuştur.

 

En son medikal teknolojinin kullanıldığı teşhis ve tedavi bölümlerinde konusunda uzman olan hekimlerimiz tüm branşlarda tam gün 30 poliklinikle hizmet vermektedir. Ameliyathaneler bölümünde steril ve yarı steril sistem ile düzenlenen 4 adet operasyon odası bulunur. Temiz hava santralleri ile donanımlı ameliyathanelerin, ısı ve nemi otomatik kumanda edebilen, kesintisiz güç kaynağına bağlı olarak maksimum hijyen sağlayan laminer-flow akımı hepafiltrasyon ve pozitif basınç altında tam sterilizasyon sağlamaktadır.

 

Aynı zamanda tüm ameliyathaneler izole trafolarla kararlı güç ile beslenmektedir. Ameliyat lambalarımız ortam ışığına göre kendini ayarlayabilen led ışıklardır ve kamera donanımında kullanılmaya hazır durumdadır. Uzaktan erişim ile hasta verilerini anında görme sistemimiz  mevcuttur.

 

Tüm yoğun bakımların hava akımı tam steril ve maksimum hijyen sağlayan hepafiltrelerle sağlanmaktadır. Tüm yoğun bakım hastaları full moniterizasyon ve uzaktan erişim sistemi ile izlenmektedir. Merkezi moniterizasyon ve uzaktan erişim sistemi ile izlenmektedir.

 

Yoğun bakım ünitelerimizde enfeksiyon açısından hasta ziyaretleri kontrolü, yoğun bakım hemşiresi tarafından düzenli olarak sağlanmaktadır. Ameliyathane ve yoğun bakımlarımızda merkezi medikal gaz sistemimiz mevcuttur.

 

Hastanemizde; 75 standart özel oda, 17 çift kişilik oda, 3 Suit oda ile 8 Genel Yoğun Bakım, 2 Kardiyoloji Yoğun Bakım, 3 Kardiyovasküler Cerrahisi Yoğun Bakım, 4 Yanık Ünitesi Yoğun Bakım, 2 Prematüre Yoğun Bakım, 8 Yeni Doğan Yoğun Bakım ve Transport Küvezi, 1 adet Doğumhane bulunmaktadır.

 

Odalarımızda internet alt yapısı, televizyon, klima, özel banyo ve tuvalet olup hasta ve yakınlarının tüm ihtiyaçlarını karşılanmaktadır. Ayrıca hasta odalarında ve hasta tuvaletlerinde hemşire ile direkt haberleşmeyi sağlayan hemşire çağrı sistemi, merkezi tıbbi gaz sistemi, hastanın her türlü pozisyonunu kendi kendine almasını sağlayan elektronik, antidekibütik hasta yatakları bulunmaktadır.

 

Ayrıca engelliler için mevzuata uygun nitelikte 2 adet engelli odamız, engelli odalarımızda engelli kişilerin kullanımına uygun tuvalet, banyo ve lavabomuz bulunmaktadır. Poliklinik katında ve Acil Servis bölümünde toplam 3 adet engelli tuvaleti ve lavabosu mevcuttur.

 

Acil servisimiz de ambulans giriş çıkışına ve sedye transferine uygun eğimdedir. Acil servisimizde çocuk ve yetişkin muayene odası, canlandırma odası, müdahale odası, 8 yataklı gözlem odası, alçı odası ve bekleme bölümü bulunmaktadır.

 

Tınaztepe Hastanesi’nin tüm sağlık personeli ve diğer çalışanları, hastalar arasında hiçbir ayrım gözetmeden hizmet sunmayı ilke edinerek hizmet vermektedir.

 

Her hasta bizim için özeldir ve hastanın memnun ayrılmasını sağlamak görevimizdir.

 

 

 
Copyright © 2011 | Özel Tınaztepe Hastanesi | Powered by Mini Bilişim